Verkoop je oude metalen regio Mortsel

Wij kopen jouw oud ijzer en metaalschroot in Mortsel

Bij IJzerland kan je als particulier of bedrijf uit Mortsel terecht voor de recyclage van oud ijzer en metaalschroot

Wij zijn een professioneel recyclagebedrijf dat een totaalservice aanbiedt op vlak van metaalverwerking. Bij ons krijg je de scherpste prijs uit de regio van Mortsel voor je oude metalen.

Verkoop je oud ijzer als particulier regio Mortsel

Ben je als particulier uit Mortsel op zoek je een opkoper van oud ijzer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan je oude metalen zelf bij ons binnenbrengen, je kan je metalen doorlopend aanbieden op onze site. 

Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wij accepteren alle ferro en non-ferro metalen groot en klein. Stalen buizen, fietsen, wasmachines, gietijzer en dergelijke.

Verkoop je oud ijzer als bedrijf regio Mortsel

Ook als zelfstandige, aannemer of onderneming uit Mortsel kan je oude metalen bij ons afleveren. 

Heb je als bedrijf uit Mortsel regelmatig schroot, restfracties afkomstig uit productieprocessen of verwerkingsresten uit productie-ateliers? Op ons kan je rekenen voor uiterst competitieve dagprijzen. Vraag ook naar onze specifieke voorwaarden voor professionals. 

Container huren voor oude metalen in Mortsel? 

Heb je metaalschroot afkomstig van diverse bouw-, afbraak- en sloopwerken? Dan plaatsen wij containers op kleine, middelgrote en grote bedrijven in Mortsel. Dit kan gaan van metalen afkomstig uit de sloop van machines en installaties tot volledige industriële gebouwen.

Container huren voor bouw- en sloopwerken

Heb jij grote hoeveelheden oude metalen te verwerken? Laat dan een container op je terrein plaatsen. IJzerland garandeert een snelle en vlotte plaatsing en afhaling van containers in Mortsel. 

Wij bieden de scherpste prijs voor je oude metalen. Het is mogelijk om een container voor korte of lange termijn te huren. Bovendien halen we grotere stukken apart op bij jou in Mortsel. Dit met een oplegger en/of dieplader.

Bereken hier eenvoudig de prijs van je oud ijzer

Wat krijg je nog voor je oude metalen? We tonen je ineens de prijs die je krijgt. Heb jij grote hoeveelheden oud ijzer? Neem zeker contact met ons op!