Afbraak van industriële staalconstructies en machines

Wens je een gebouw te laten slopen of een productielijn te ontmantelen? Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig afbreken van industriële gebouwen en metalen bouwwerken conform VCA* specificaties. Eventueel compleet met alle aanwezige machines, die wij verschroten. Verschrotingswerken kunnen plaatsvinden op je eigen bedrijventerrein of bij ons op de site. Hiervoor ontvang je na de werkzaamheden een officieel vernietigingsattest.

Voor deze afbraakwerken kan je bij IJzerland terecht

Koeltechnische installaties

Verwarmingsinstallaties

Opslagtanks

Metaalconstructies

Machines

Installaties

Veilige uitvoering van je afbraakwerken

Sloopwerken moeten altijd in optimale en veilige omstandigheden gebeuren. Wij zorgen voor een doorgedreven veiligheidscoördinatie. Ons vakkundig team gaat altijd secuur te werk en neemt vooraf alles uitgebreid door. Zo veroorzaken de werkzaamheden zo weinig mogelijk overlast.

Uitgebreid machinepark voor afbraakwerken, ontmanteling en verschroting

Voor afbraakwerk beschikken wij over professioneel afbraakmateriaal, afbraakmachines, handgereedschappen en hulpmiddelen. Wij zijn op die manier in staat de constructies zowel handmatig - op moeilijk bereikbare plaatsen - als machinaal af te breken.

Milieuvriendelijke en veilige verwerking van de afgebroken metalen

Als metaalverwerkingsbedrijf zorgen we ervoor dat alle materialen na afbraak op een milieuvriendelijke en veilige manier worden afgevoerd en gerecycleerd. We laten de werf steeds netjes achter. Indien nodig kunnen wij je in contact brengen met verschillende studiebureaus, deskundigen en aannemers om een sanering van de bodem uit te voeren.