Ophaling en opkoop van oud ijzer en metaalschroot

Bij IJzerland kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor de recyclage van oud ijzer en metaalschroot. Als professioneel recyclagebedrijf bieden wij een totaalservice op vlak van metaalverwerking. Je ontvangt van ons een eerlijke prijs en een degelijke service. Wij kopen ferro en non-ferro metalen aan marktconforme prijzen.

Opkoop oud ijzer van particulieren

Wens je oude metalen zelf bij ons binnen te brengen, dan kan je dit doorlopend aanbieden op onze site. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. Wij accepteren alle ferro en non-ferro metalen groot en klein zoals o.a. stalen buizen, fietsen, wasmachines, gietijzer en meer. De vergoeding berekenen we ter plaatse aan de hand van de meest competitieve dagprijs.

Opkoop oud ijzer van bedrijven

Ook als zelfstandige, aannemer of onderneming is het mogelijk om oude metalen bij ons af te leveren. Heb je als bedrijf regelmatig schroot, restfracties afkomstig uit productieprocessen of verwerkingsresten uit productie-ateliers? Dan bieden wij uiterst competitieve dagprijzen. 

Het plaatsen van containers op kleine, middelgrote en grote bedrijven biedt ook een oplossing voor het metaalschroot afkomstig van diverse bouw-, afbraak- en sloopwerken. Dit kan gaan van de sloop van machines en installaties tot volledige industriële gebouwen.

Container bestellen voor oude metalen en metaal afbraakwerken

Heb je een grote hoeveelheid oude metalen te verwerken, dan is een container plaatsen de meest slimme keuze. IJzerland garandeert een snelle en vlotte plaatsing en afhaling van containers én een correcte afrekening aan eerlijke marktprijzen, dit voor zowel korte als lange termijn. Bovendien halen we grotere stukken apart op met een oplegger en/of dieplader.

Actuele prijs oud ijzer

Bereken de prijs voor je oude metalen snel en eenvoudig via onze calculator. We werken met dagprijzen, waardoor je altijd een actuele berekening van ons ontvangt. Ontdek hier de verkoopwaarde van je oude metalen.

Bereken hier eenvoudig de prijs van je oud ijzer

Wat krijg je nog voor je oude metalen? We tonen je ineens de prijs die je krijgt. Heb jij grote hoeveelheden oud ijzer? Neem zeker contact met ons op!