IJzerland staat voor Efficiƫntie, Service en Kwaliteit waarbij we Veiligheid en zorg voor het Milieu hoog in het vaandel dragen

Reinigen zware stookolietank

Wanneer IJZERLAND uit Wommelgem - Antwerpen een zware stookolietank gaan reinigen, al dan niet met de bedoeling dat we ze nadien afbreken, wordt eerst gecontroleerd hoeveel product er nog in de tank zit. Het mangatdeksel in de wand wordt geopend of indien de zware stookolie te hoog staat wordt er een opening gemaakt boven het vloeistofniveau.

Opwarmen & verpompen

De zware stookolie dient eerst opgewarmd te worden om ze te kunnen verpompen. Dit gebeurd d.m.v. de nodige verwarmingselementen, eventueel samen met uw eigen verwarmingsinstallatie. Alvorens in de tank te gaan wordt het zuurstofgehalte gecontroleerd en indien nodig wordt er geforceerd verlucht.

De tank wordt grondig gereinigd waarna de reinigingsrestanten met een conventionele zuigwagen worden afgevoerd naar een erkend verwerker. Na het droog maken van de tank wordt er gecontroleerd of er lekken zijn. Een reinigingsattest wordt u samen met de factuur bezorgd.

Info, prijs & offerte stookolietank reinigen

Contacteer tankspecialist IJzerland uit Wommelgem (Antwerpen) voor bijkomende informatie inzake het reinigen van stookolietanks.

Vraag een prijsindicatie en/of gedetailleerde offerte op maat!