IJzerland staat voor Efficiƫntie, Service en Kwaliteit waarbij we Veiligheid en zorg voor het Milieu hoog in het vaandel dragen

Reinigen benzinetank

Vanwege het explosiegevaar en de toxische dampen, vraagt het reinigen van benzinetanks veel meer aandacht i.v.m. veiligheid, zowel voor de personen die de reiniging uitvoeren, de omgeving en het gebruikte gereedschap en materieel. De daartoe speciaal opgeleide operator daalt af in de tank, uitgerust met een volgelaatmasker voorzien van ademlucht.

Zuigwagen voor het reinigen van benzinetanks

Er wordt tevens gebruik gemaakt van een speciaal uitgeruste zuigwagen voor het reinigen van benzinetanks. De gebruikte gereedschappen zijn vonkvrij. Om een ondergrondse benzinetank te kunnen reinigen dient het mangatdeksel op de tank verwijderd te worden. De tankinhoud wordt met behulp van de zuigwagen opgezogen.

Opkuis & reinigingsattest

Alle restanten worden bij elkaar geveegd en opgezogen waarna de tank d.m.v. water onder hoge druk en detergent gereinigd wordt. Reinigingsrestanten worden afgevoerd naar een erkend verwerker. Na het droog maken van de tank wordt er gecontroleerd of er lekken zijn.

Een reinigingsattest wordt u samen met de factuur bezorgd.

Info, prijs & offerte benzinetank reinigen

Contacteer tankspecialist IJzerland uit Wommelgem (Antwerpen) voor bijkomende informatie inzake het reinigen van benzinetanks.

Vraag een prijsindicatie en/of gedetailleerde offerte op maat!