IJzerland staat voor Efficiƫntie, Service en Kwaliteit waarbij we Veiligheid en zorg voor het Milieu hoog in het vaandel dragen

Over IJzerland

Het bedrijf IJZERLAND werd opgericht in 1991 door de familie Van Frausum.    

Ive Van Frausum weet als zaakvoerder, dankzij zijn doelgerichte inventieve aanpak, groot doorzettingsvermogen en hard werken zijn mensen te motiveren.                             (foto: Ive in 1991)

  • Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd te Wijnegem aan de Broekstraat 21.
  • Het depot is in 2002 overgebracht naar Olen. Door de groei en uitbreiding van ons bedrijf zijn we sinds januari 2010 verhuisd naar onze nieuwe locatie te Wommelgem waar momenteel onze burelen en depot gecentraliseerd zijn.

Ophalen oud metaal

De activiteit waarmee IJzerland destijds begonnen is, was het ophalen van oude metalen. Momenteel zijn onze diensten rond het ophalen van metaalschroot veel uitgebreider; zo verzorgen wij ondermeer het ophalen, vervoeren, opslaan en verwerken van alle metaalschroot, ferro en non-ferro, vernietigen en verwerken van buiten gebruik gestelde toestellen en machines, buiten gebruik gestelde houders, enz.

Andere diensten

Tevens hebben we gerelateerde onderafdelingen waarin we enerzijds
metaalafbraakwerken en anderzijds tankreiniging verzorgen. Manutentiewerken, “Industrial Moving and Handling” behoren ook tot onze activiteiten.

Kenmerkend voor ons bedrijf is het streven naar een hoog kwalitatieve dienstverlening. Daarvoor investeren we zowel in mensen, innoverende technieken als in het nieuwste materieel.

Info, prijzen & offerte

Contacteer IJzerland voor bijkomende informatie, een prijsindicatie m.b.t. een specifieke dienst en/of vraag vrijblijvend een gedetailleerde offerte op maat aan: