IJzerland staat voor Efficiƫntie, Service en Kwaliteit waarbij we Veiligheid en zorg voor het Milieu hoog in het vaandel dragen

Home > Diensten > Industrial Moving and Handling > Algemeen -  Video


Industrial Moving and Handling

IJzerland uit Wommelgem-Antwerpen levert "industrial moving & handling services" zoals montage en demontage van machines en constructies.

Montagewerk

Het plaatsen van nieuwe of occasie machines gaat meestal gepaard met behoorlijk wat montage- en of demontagewerkzaamheden. Ook bij het verhuizen of onderhoud van machines wordt men soms wel eens geconfronteerd met verplaatsen van machines, uit elkaar halen van toestellen en/of wederom assembleren van losse (zware) componenten.

Laat het niet langer een tijd en middelen rovende uitdaging zijn, maar vertrouw op de expertise van een ervaren professional in industrial moving & handling services.

IJzerland biedt deskundige hulp en professionele medewerkers voor montage, demontage of verplaatsing van machines, installaties en constructies.

Industrial moving & handling voor industrie, nijverheid en landbouw

  • Monteren en demonteren van machines en installaties

  • Exacte positionering en verankering

  • Aansluiten van de machines ( mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektrisch )

  • Eventuele aanpassing van de leidingen naar de machine ( mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektrisch ) kunnen wij eveneens voor u coördineren

Professioneel materiaal & opgeleide medewerkers

Wij beschikken over het nodige materiaal en materieel om deze werkzaamheden op een correcte, snelle, veilige en efficiënte manier uit te voeren. Voor het aanslaan, manipuleren en intern verplaatsen van lasten, beschikken wij over een aantal gediplomeerde riggers.

Deze mensen kunnen ook ingezet worden bij projecten met torenkranen en telescoopkranen waar er nood is aan een professioneel persoon voor het aanslaan en manipuleren van lasten.

Verplaatsen van machines

Machineverplaatsingen en/of herlocalisatie van installaties binnen het bedrijf. Oude machines verwijderen uit een productiehal.

Wijzigingen in productielijnen

  • Een nieuwe machine moet ergens midden in een productiehal geplaatst worden en via de conventionele weg is dit onmogelijk
  • Een deel van een machine of een groot en zwaar onderdeel van een machine verwijderen voor herstelling en daarna opnieuw plaatsen
  • ...

Voor al deze werkzaamheden is aannemer IJzerland een competente partner die beschikt wij over het juiste materiaal en materieel om deze werkzaamheden op een correcte, snelle, veilige en efficiënte manier uit te voeren.

Info & offerte

Contacteer IJzerland geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie inzake Industrial Moving and Handling services. Met graagte maken wij tevens een aangepaste offerte op maat.

IJzerland Wommelgem (Antwerpen)
Industrial Moving and Handling - Offerte


Home > Diensten > Industrial Moving and Handling