IJzerland staat voor Efficiƫntie, Service en Kwaliteit waarbij we Veiligheid en zorg voor het Milieu hoog in het vaandel dragen

Brandstoftank opvullen met PU schuim

Om ondergrondse brandstoftanks te neutraliseren is P.U. schuim het meest gebruikte en tevens goedkoopste product. Polyurethaan is een 2 componenten product dat bij de juiste mengverhouding tientalle malen in volume toeneemt.

Na enkele minuten is dit product uitgereageerd en volkomen inert. Het heeft voldoende druksterkte om bij eventueel doorroesten van uw tank de gronddruk te weerstaan. Indien later de tank toch verwijderd zou moeten worden, kan dit zonder probleem omdat het gewicht van het P.U. schuim in de tank te verwaarlozen is. Met een volume van minder dan 2m³ aan grondstoffen, komen we toe om een ganse dag tanks op te schuimen.

Dit laat onze mensen toe om ons werk met een kleine vrachtwagen uit te voeren zodat we minder overlast veroorzaken als we bij u voor de deur staan.

Ook jouw niet-gebruikte brandstoftank laten opvullen met PU-schuim? Offerte op maat!
Contacteer IJZERLAND uit Wommelgem / Antwerpen!

Info, prijs & offerte brandstoftank vullen

Contacteer tankspecialist Ijzerland uit Wommelgem (Antwerpen) voor bijkomende informatie inzake vullen van onbruikbare en onschadelijk gemaakte brandstoftanks.

Vraag een prijsindicatie en/of gedetailleerde offerte op maat!